Om een indruk te krijgen van de bosrijke omgeving bij Nunspeet, kan je de kaart verplaatsen en in- of uitzoomen door de muis te gebruiken of op een mobiele telefoon met 2 vingers tegelijk over het kaartje te bewegen.

Wandelcoachtrajecten
De wandelcoachtrajecten bestaan uit 5 wandelingen inclusief tussen- en eindevaluatie. Jouw groeiwens is de leidraad gedurende het traject. Na aanmelding via de website vindt er een korte, telefonische intake plaats waarin we ook een afspraak maken voor de eerste wandeling. Via WhatsApp of e-mail ontvang je uiterlijk een week voor de eerste wandeling de locatie voor onze afspraak.

De wandelingen vinden plaats in de bossen bij Nunspeet.

Onderweg met je gezin; van binnen naar buiten

Coaching moederschap & gezinsleven, 5 wandelingen


Voor moeders met kinderen in basisschoolleeftijd die meer vreugde en voldoening willen ervaren in het moederschap. 

Wie leven er onder jouw dak en wat is jouw unieke rol in je gezin? Het moederschap is geen eenvoudige taak, maar wel een zeer waardevolle. Ontdek wie jij mag zijn als vrouw en moeder. De tijd die jij investeert in het opvoeden en het zorgen voor je kinderen is bijzonder waardevol en dus zeker het investeren waard! 

Vragen die aan bod kunnen komen:
Wie ben jij als moeder en wat is voor jou belangrijk? Hoe zorg je voor jezelf en voor elkaar? Wat breng jij op eigen wijze mee in jouw gezin? Wat zijn de parels onder jouw dak? Welke waarden zijn voor jou belangrijk en hoe kan je deze overdragen? Misschien wil je meer gezelligheid creëren, meer rust inbouwen, meer tijd met elkaar doorbrengen, de onderlinge band versterken, grenzen leren stellen, patronen doorbreken of loop je tegen iets anders aan in jouw weg als moeder of in de opvoeding?  

Ik wandel graag een stukje met je mee!

 

Geworteld leven

Pastorale wandelcoaching, 5 wandelingen


Ontdek hoe jouw unieke wortelstelsel eruit ziet; wat heeft jou gevormd en hoe kan jij van betekenis zijn met wat jij in huis hebt?

Het meest fascinerende aan bomen vind ik hun wortelstelsel. Deze gaan vaak wel meters diep de grond in. Meestal is het wortelstelsel ook volledig verborgen en zien we alleen de boom en de stam. Toch is juist het wortelstelsel van enorm belang voor de gezondheid, de groei en de vrucht van een boom. Dit geldt ook voor ons leven. Ik geloof juist dat verborgen processen, onze innerlijke weg en onze persoonlijke wandel met God heel belangrijk zijn. Vaak zijn we gericht op wat we zien met het blote oog, maar de Bijbel zegt dat voor God het hart het belangrijkst is. Vanuit ons hart komen onze keuzes voort. Ik geloof dat het waardevol is stil te staan bij deze verborgen delen van ons leven, die maken wie we zijn zodat we aandacht kunnen geven aan delen die nog versterkt kunnen worden.

Wat kan aan bod komen in dit traject:

Het leven vormt ons. We wortelen als het ware steeds dieper door dingen die we meemaken. Gebeurtenissen en ervaringen maken jou tot wie je bent. Tegelijk is er altijd ruimte om verder te leren en te groeien. In de Bijbel staat dat we mogen leren wortelen in de liefde van God (Efeze 3:17-19), dan staan we sterk. Ontdek in dit traject wat je in huis hebt; wat kwam je in jouw leven tegen, wat is jou toevertrouwd en hoe kan je in mooie en moeilijke tijden dieper wortelen zodat je sterk(er) zult staan? Ik help je graag dit te (her)ontdekken. We staan in dit traject stil bij wie jij bent (jouw kern, jouw ‘zijn’ en jouw standplaats) en verkennen mogelijkheden voor jou om te investeren in wat voor jou betekenisvol is. In dit traject wandel ik graag een stukje met je mee om vanuit Gods liefde met je mee te kijken en je helpen een stapje verder te komen.

Ja, ik meld mij aan!

Sommige vereiste gegevens ontbreken.
Sommige vereiste gegevens ontbreken.
Sommige vereiste gegevens ontbreken.

Na ontvangst formulier zal ik binnen 2 werkdagen telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Contact Info

Eline Lindeboom
Natuur- en wandelcoach