Wandelcoachtrajecten

Elke nieuwe route begint met een eerste stap!

(De wandelingen vinden plaats in de bossen bij Nunspeet)

Intakewandeling    
Tijdens deze wandeling spreken we over waar jij mee aan de slag zou willen gaan in je (dagelijks) leven. Deze wandeling resulteert dan ook in een persoonlijk omschreven groeidoel, dat we meenemen in het wandelcoachtraject dat je kiest. Als je kiest voor een wandelcoachtraject volgend op de intakewandeling, dan is de intakewandeling gratis.  Natuurlijk kan je na de intakewandeling ook besluiten niet met Rivkah verder te wandelen; dat is geen probleem. De kosten bedragen dan 30 euro per half uur.

Rivkah- wandelcoachtrajecten

Startwandeling
De Rivkah- wandelcoachtrajecten beginnen allemaal met een startwandeling. Tijdens deze wandeling denken we na over de boom met haar wortels, stam en vrucht en koppelen we dit aan jouw leven en je groeidoel.


We spreken over welke omstandigheden en welke voeding een boom nodig heeft om te wortelen en te groeien. Oftewel: wat heb jij nodig om verder te komen op je levenspad? Na deze wandeling heb je een goed beeld van waar je graag op door zou willen wandelen. In vier wandelingen werk je vervolgens aan je groeidoel. De intakewandeling en de startwandeling geven samen genoeg input om concreet en doelgericht met je groeidoel aan de slag te gaan.


Klik op het traject dat aansluit bij jouw groei- of leerwens.

Let op:
In principe gaat er altijd een intakewandeling vooraf aan een wandelcoachtraject. Dit om jouw groeidoel zo helder mogelijk te krijgen en een zo passend mogelijk traject voor je te vinden. Het gekozen wandeltraject maakt duidelijk op welk thema je graag wil wandelen (vrijheid, waarheid, hoop, rust) en waar dus de nadruk op ligt in jouw groeiproces, maar uiteraard zullen de andere thema’s ook op enige wijze een rol spelen of bespreekbaar zijn. De insteek van de trajecten is echter wel specifiek op het gekozen thema afgestemd.


Extra vroege wandeling!
In elk wandeltraject bestaat de mogelijkheid een extra vroege wandeling te plannen rondom zonsopkomst (tijdstip is afhankelijk van het jaargetijde) In de vroege ochtend zijn we vaak extra fris; een goed begin van je dag! Dat de zon elke morgen opkomt is een groot geschenk; ervaar dit zelf tijdens de coaching.

Alle wandelcoachtrajecten bestaan uit vijf wandelingen, exclusief intakewandeling (gratis bij wandelcoachtraject)

Individueel wandelcoachtraject     
Na de intakewandeling heb je scherper zicht op waar je verder in wil groeien in je (dagelijks) leven. Dit heb je omschreven in een persoonlijk groeidoel. Het kan zijn dat de Rivkah-wandelcoachtrajecten niet helemaal aansluiten bij wat jij nodig hebt of bij wat jij zoekt. We kijken dan samen wat wél bij jou past en spreken een individueel wandelcoachtraject af.

Kennismakingswandeling, los gesprek, follow-up
Wil je graag op een ontspannen wijze kennismaken met het wandelcoachen? Of wil je graag een beter beeld krijgen bij wat wandelcoachen inhoudt en ervaren of dit bij je past? Dan kan je een kennismakingswandeling aanvragen. Tijdens deze wandeling spreken we over een thema waar jij je in je leven mee bezighoudt, over wat belangrijk voor je is of waar je verder in zou willen groeien. We laten de schoonheid van de natuur en de seizoenen spreken.

Het is ook mogelijk een los gesprek in te plannen als follow-up of als je al eens een coachtraject hebt doorlopen en graag nog iets wil aanscherpen of verdiepen.
Een kennismakingswandeling of los gesprek kan uiteraard ook altijd worden vervolgd met een wandelcoachtraject.

Mis je iets?
Voel je altijd vrij om te informeren naar mogelijkheden m.b.t. wandelcoachtrajecten of groepswandelingen als je een specifieke wens hebt die niet binnen het standaard aanbod van Rivkah beschreven staat. Mail naar info@praktijkrivkah.nl

Tarieven (incl. btw)

Intake:
€30,-

Bij vervolgtraject gratis

Rivkah-wandelcoachtraject:
€65,- per uur of 300,- (pakket)

5 wandelingen van een uur

Rivkah-groepswandelingen (1,5 uur):
Houd geplande data in de gaten of vraag een groepswandeling aan

Losse wandeling:
€65,- per uur

Ja, ik meld mij aan!

Sommige vereiste gegevens ontbreken.
Sommige vereiste gegevens ontbreken.
Sommige vereiste gegevens ontbreken.

Na ontvangst formulier zal ik binnen 2 werkdagen telefonisch of per e-mail contact met je opnemen.

Contact Info

Eline Lindeboom
Natuur- en wandelcoach