Veelgestelde
vragen

Wat is natuur- en wandelcoaching?
Het woord zegt het eigenlijk zelf al: je wordt al wandelend gecoacht op jouw leer- of groeiwens. Een extra dimensie hierbij is het wandelen in de natuur. De rust van een natuurgebied en de veelzijdigheid van de natuur draagt bij aan ontspanning en de mogelijkheid tot overdenken en verwerken. Als het aansluit bij jouw proces kunnen natuuropdrachten worden ingezet.


Kan iedereen deelnemen aan het wandelcoachen?
Rivkah wandelcoaching heeft als primaire doelgroep vrouwen, meestal in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Voor de wandelcoaching is een goede conditie geen vereiste.

Wordt de coaching vergoed?
Nee, de wandelcoaching wordt niet vergoed vanuit de verzekering. Vraag eventueel bij je kerkelijke gemeente of er een mogelijkheid bestaat bij te dragen aan de kosten.

Gaat de wandelcoaching altijd door?
De wandelingen van Rivkah gaan in principe door alle seizoenen en weersomstandigheden heen. Bij een weeralarm wordt het gesprek verplaatst naar een andere locatie binnen of naar een ander moment. We hebben dan uiterlijk 24 uur voor het geplande gesprek contact.

Ik moet van ver komen, kan ik ook deelnemen aan een wandelcoachtraject?
Een wandelcoachtraject bestaat in principe uit 5 wandelingen van een uur. Natuurlijk kunnen we een passend, individueel wandeltraject samenstellen met bijvoorbeeld langere wandelingen waarin meerdere elementen aan bod komen, zodat je minder vaak hoeft te reizen. We overleggen over de mogelijkheden.

Contact Info

Eline Lindeboom
Natuur- en wandelcoach