Veelgestelde
vragen

Veelgestelde vragen

Kan iedereen deelnemen aan het wandelcoachen?
Voor de wandelcoaching is een goede conditie geen vereiste. Wel is het nodig dat je in staat bent in een rustig wandeltempo te wandelen. Lekker zittende schoenen zijn handig en denk bijvoorbeeld aan een paraplu of regenjas als het een regenachtige dag betreft.

Gaat de wandelcoaching altijd door?
De wandelingen van Rivkah gaan bewust door alle seizoenen heen, dus in principe ook door alle weersomstandigheden. Bij een weeralarm wordt het gesprek verplaatst naar een andere locatie binnen of naar een ander moment. We hebben dan uiterlijk 24 uur voor het geplande gesprek contact.

Is mijn ‘probleem’ wel groot genoeg om gecoacht te worden?
Wat jouw leer- of hulpvraag betreft: jouw vraag is belangrijk genoeg om aandacht aan te besteden. Blijf er dus vooral niet alleen mee wandelen! Samen komen we vast verder.

Ik moet van ver komen, kan ik ook deelnemen aan een Rivkah-wandelcoachtraject?
Een Rivkah-wandelcoachtraject bestaat in principe uit 5 wandelingen van een uur. Natuurlijk kunnen we een passend individueel wandeltraject samenstellen met bijvoorbeeld langere wandelingen waarin meerdere elementen aan bod komen, zodat je minder vaak hoeft te reizen. We overleggen over de mogelijkheden.

Contact Info

Eline Lindeboom
Natuur- en wandelcoach