Traject
Wandelen in waarheid

Je hebt vast wel eens op een kruispunt gestaan. Misschien stond je even na te denken, je afvragend welke route je het beste kon volgen. Soms kan je het verloop van een pad heel goed zien. Soms kan je er slechts naar raden. Er zijn momenten dat we liever kiezen voor vertrouwde wegen en op andere momenten slaan we nieuwe wegen in. Maar elke ingeslagen weg vroeg om een keuze.

Kruispunten kennen we allemaal in ons leven. Ook in ons denken. Verschillende gedachten over jouzelf of over je omstandigheden kunnen in je hoofd over elkaar buitelen. We zijn ons niet altijd bewust van wat we denken en geloven en soms is ons hoofd gewoon te vol. En welk pad kies je dan?

In dit traject onderzoeken we hoe bijbelse waarheden je kunnen helpen gedachten en patronen te veranderen zodat er rust komt. Je kan waarheid zien als de geestelijke voeding die je nodig hebt tijdens je levensreis. Wandelen op het pad van waarheid zal je helpen (doel-)bewuster te leven en geeft je meer zicht op hoe jij je weg kan vervolgen.

Wil je hier meer van ontdekken en leren toepassen? Wandel mee, er is Iemand die zegt dat Hij de waarheid is. (Johannes 14:4-6)

Contact Info

Eline Lindeboom
Natuur- en wandelcoach