Traject
Wandelen in vrijheid

Heb je wel eens een voettocht door de bergen gemaakt of wel eens meegedaan aan een survivaltocht? Dan weet je ongetwijfeld hoe het voelt om te verlangen naar water, rust en verlichting na een stevige klim. Wat kan het een verademing zijn om een rotsplateau te vinden tijdens je tocht, even van het uitzicht te genieten of een bankje te vinden waar je kan rusten. Je kan je tas even neerzetten en je voelt je een stuk lichter.

Het dragen van een last in je leven kan je doen verlangen naar verlichting. Er zijn vele soorten lasten die we met ons mee kunnen dragen en wandelen op eigen kracht put uit. Zou je willen ontdekken hoe je last af kan leggen, zodat je je weg met minder ballast kan vervolgen?

In traject ‘wandelen in vrijheid’ ontdek je bijvoorbeeld hoe je (nieuwe) vrijheid kan verwerven in je denken of in wat je doet. Doel is dat jouw levensreis minder zwaar zal voelen, je schouders het minder zwaar te verduren krijgen zodat er rust en ruimte in je leven komt.

Wil jij ontdekken welke wegen richting vrijheid je in kan slaan? Wandel mee, je bent geroepen om vrij te zijn! (Galaten 5:13)

Contact Info

Eline Lindeboom
Natuur- en wandelcoach