Traject
Wandelen in rust

Heb je tijdens een boswandeling wel eens heel bewust geluisterd? Misschien hoorde je wel vogels fluiten of een zacht briesje. Elk bos verkeert in een status van rust. Ze vraagt niets, ze geeft alleen. Het is de omgeving waar je mag leren te ‘zijn’ en te ontvangen. Want hoe stevig je wandelschoenen ook zijn en hoe stevig jouw wandeltempo ook is, je hebt het nodig om regelmatig te rusten.
                                   
                                              

Soms is rust ver te zoeken. Als we weinig rust in ons hoofd en leven ervaren en onze prioriteiten niet goed weten te stellen, komen we nauwelijks toe aan zelfreflectie, creativiteit en plannen voor de toekomst. In plaats van te léven, zijn we aan het óverleven.

In dit wandeltraject onderzoeken we samen in welk ritme jij leeft en op welke manier je keuzes kan maken richting (meer) rust en een wandeltempo dat wél bij jou aansluit. Wat betekent rust voor jou en wat heb je op dit moment nodig? Hoe vind je een (betere) balans in combi werk en/of (gezins-)leven? Hoe geef je aandacht aan wat echt belangrijk is?

Zou je willen weten wat (nieuwe) rust met jou doet? Wandel mee, er is Iemand die jou rust wil geven. (Mattheüs 11:28-29)

Contact Info

Eline Lindeboom
Natuur- en wandelcoach