Traject
Wandelen in hoop

Misschien heb je op een regenachtige dag wel eens gezien hoe de zon door het wolkendek heen brak. Of heb je wel eens gezien hoe een bos opleeft na een regenbui? Vaak zien we alleen de regen, maar niet wat de regen bréngt. Hoop helpt ons verder te kijken dan onze huidige omstandigheden.

Het kan soms lastig zijn om vooruit te blijven kijken. Misschien zijn er zijn vragen over de toekomst, die soms zo onzeker lijkt. Hoe kan je met rust en vertrouwen naar de toekomst leven? En hoe kan je de tijd die God je gegeven heeft benutten? Misschien verlang jij er op dit moment wel naar met meer hoop, verwachting en perspectief te leven.


In dit traject denken we na over wat jij verwacht; van jezelf, van je omgeving, van de toekomst etc. en hoe dit jouw gedachten en keuzes beïnvloedt. Ook denken we na over wat je kán en mag verwachten en met welke ogen je naar de toekomst mag leren kijken.

Wil je verder groeien met een hoopvolle blik vooruit? Wandel mee, er is Iemand die je wil vullen met hoop. (Romeinen 15:13)

Contact Info

Eline Lindeboom
Natuur- en wandelcoach