Traject
Tijd om te groeien

Aan de vrucht herken je de boom, maar zonder wortels geen vrucht! Wortels, stam én vrucht zijn onlosmakelijk aan elkaar verboden. En alle bomen hebben de juiste voeding nodig om te worden zoals ze zijn bedoeld: standvastig en vruchtdragend!

Dit is een uniek wandelcoachtraject. In dit traject doorwandelen we alle hoofdthema’s uit de Rivkah-wandelcoachtrajecten in 4 thema-wandelingen.

Dit traject is zeer geschikt voor vrouwen die graag op ontspannen wijze iets van deze thema’s (vrijheid, waarheid, hoop en rust) willen doorwandelen en willen leren toepassen in eigen leven. Ook dit traject beginnen we met een startwandeling waarin je nadenkt over jezelf aan de hand van een metafoor: de boom. Waar wil je naartoe groeien? Welke boom wil je zijn? Hoe ben je geworteld? Welke voeding neem je tot je?

Let op: dit traject is minder geschikt als je meer verdiepend met een groeidoel aan de slag wil. Doel is dat je meer zicht krijgt op waar jij nu staat in je leven, waar je naartoe wil groeien en welke keuzes je daarbij kan maken. Wil je toch meer verdiepend aan de slag? Kijk dan naar het aanbod van de andere wandelcoachtrajecten of neem contact op voor een goede afstemming.

Contact Info

Eline Lindeboom
Natuur- en wandelcoach